Update – byttet hotell

Heisann,

 

Mandag startet dagen med en spinkel frokost på gjestehuset, før vi dro på stranda. På stranda ble det lunsj på Mirissa Eye, vi kjøpte oss kokosnøtt og gikk en tur langs vannet til Veragalle Point.

Rakk på en eller annen måte å bli solbrent på fremsiden av leggene, selv om jeg lå å solte meg på magen. På vei hjem fra stranden så vi aper like ved gjestehuset. Middag spiste vi på Big Belly Restaurant, de hadde god mat men de var utsolgt for Pad Thai som jeg har cravet leenge. De hadde ganske mye å gjøre og lite kontroll, så det tok litt tid men maten var god.

På tirsdag sto vi opp kl 05.50 for å dra på Hval og delfinsafari. Vi ble hentet tidlig på gjestehuset, og kjørt rett til båten. Vi fikk litt frokost og vann der. I løpet av turen så vi delfinstim på rundt 100 stk og en del grindhvaler. Det sto at hele turen skulle ta ca 2-3 timer, men vi var der fra 6:30-13:00 så begge var enormt sultne og trøtte da vi kom i land igjen. Tror de brukte så lang tid fordi det tok ei stund før vi så noen dyr, og et del av beløpet blir refundert dersom man ikke ser dyr så de var nok på leting for å slippe å betale tilbake noe. Litt dumt for flere at man var så lenge borte fordi vi hørte flere familier som hadde lagt planer ut i fra at dette tok et par timer, og ikke at man var borte i 7 timer. Jeg sovnet flere ganger på turen fordi jeg ble så enormt trøtt av bølgene, og ble selvfølgelig da solbrent på høyre arm og bein. Etter safarien spiste vi lunsj på Mirissa Eye igjen, funnet en ny favoritt hehe. Så dro vi tilbake til gjestehuset for å sove noen timer. Middag ble på Brizo Mirissa, som hadde god men litt dyrere mat. Vi kjøpte en Blue Lagoon, som omtrent kun smakte sprit. På Brizo hadde de ikke pizza, som jeg hadde sett meg ut. Det har skjedd ganske mange ganger så må alltid finne et ekstra alternativ.

 

 

Det gjestehuset vi har bodd på, har jeg nå fått en mening om. Det kostet 450 kr for 3 netter, og det var ikke verdt å spare penger på. For det første hadde vi booket et dobbelt rom deluxe, og fikk dobbeltrom standard så det var veldig lite plass på rommet til å legge fra seg noe på gulvet. I tillegg, det som ødela absolutt alt var at det var flere hundre maur i veggen, så når Kjetil dusjet fikk han litt vann i inngangen der de gikk inn og ut. Da svermet det ut flere hundre maur med egg, vi brukte myggmiddel for å holde de innpå badet med det der var skiiikkelig ekkelt. Myggmiddelet drepte jo en del maur så det var jo tidenes gravplass der tilslutt. Klarte nesten ikke vente med å komme meg bort derfra. Airconditionen slår seg også av i løpet av natta så det blir jo kjempevarmt. I tillegg så syns jeg at han som eier gjestehuset er frekk. Han virket sur for at vi dro på hvalsafari kl. 6 på morgenen. Han sa ingenting men sto der og kikket surt på oss da vi dro. Vi hadde før vi dro bestemt oss for 6 netter i Mirissa, 3 av de på gjestehuset og 3 av de på et finere hotell. Så når vi sjekket ut i dag tidlig kl. 11:03 (utsjekk 10:30-11:00) sto allerede de som skulle sjekke inn på rommet vårt der, fordi han har satt innsjekk til kl. 11. Når vi kom ned så sa han “They are waiting for you”, så han indikerte jo veldig at det var vår feil at han legger utsjekk og innsjekk til samme tidspunkt. Kjetil har hele tiden vært veldig optimistisk til gjestehuset, men det har han kun vært for å lette stemningen. Jo nærmere utsjekk, jo mer kom det frem til hvor mye han også gledet seg til å komme seg vekk derfra.

 

Når vi dro derfra, så vi noen skilpadder i elven ved siden av veien. Det nye hotellet vårt var i hovedgaten så det tok oss kun et par minutter å gå. Så nå bor vi på Randiya Sea View. De har eget basseng, vi har en stor seng som er god, eget kjøleskap og det er ikke minst rent her. Vi ble møtt med smoothie da vi sjekket inn, som var 2 timer før egentlig innsjekk så det var veldig kontrast til gjestehuset. Resten av dagen har vi brukt på å ligge ved bassenget i skyggen og lese bok, og bade. Vi spiste lunsj på en restaurant litt lengre bort i gaten som het Kismet Rest, god mat men enormt trege til å lage mat. Ventet nesten 45 minutter på 2 toast. Middag ble på restauranten til hotellet, her og var de litt trege og Kjetil fikk forretten sin etter hovedretten, men det var god mat og fin utsikt. Prøvde meg på en Sri Lankisk dessert, curd and trickle, falt ikke helt i smak men har nå prøvd.

Nå skal vi se litt netflix før vi legger oss, og skal opp å spise vår første buffetfrokost i Sri Lanka, før en tur på stranden <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg