Tiden går fort

Heia,

Innser nå at tiden går ekstreemt fort frem til vi reiser. Vi har begge en del igjen på jobb å gjøre før vi kan si oss ferdige, og det er kun et lite antall ting vi har kjøpt som vi skal ha med på reisen. I tillegg så flytter vi ut av leiligheten NESTE uke.

Det er forsåvidt veldig deilig å tenke på at om under 3 uker ligger vi på Hikkaduwa beach og soler oss i 30 varmegrader. Men med tanke på hvor mye det er som skal gjøres, flyttes, kjøpes og pakkes før den tid, blir man litt stresset. I tillegg går dagene så fort at det gikk fra en måned til 2,5 uker på et øyeblikk.

Det begynner snart å bli dårlig tid med å finne hvilket land vi drar til etter Sri Lanka, for vi må ha flybilletter ut av Sri Lanka, for å komme inn. Vi må også finne ut hvilken forsikring vi skal bruke, finne bosted i Mirissa, Ella og Kandy, og det er en fordel at vi har søkt på master til høsten før vi drar. Også skal vi ta Dukoral oralvaksine nå i helgen. Så satser dermed på at det ikke blir noe turistmage?

Må nesten få brukt helgen på å få gjort unna en god del av dette, samt begynne å smått rydde i alt vi har i leiligheten.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg